OBOS ny eventsponsor till Svenska Skidspelen 2016

OBOS_278x120px

Svenska Skidspelen, som avgörs den 13-14 februari, har redan tecknat avtal med en eventsponsor. Det är norska fastighetsbolaget OBOS som bestämt sig för att göra en marknadssatsning på världscuptävlingarna i Falun.
– Vi har märkt att Falun har en proffsig och engagerad organisation som arrangerar bra tävlingar. Intresset i Norge är stort för vad som händer i Falun, samtidigt som vi börjat etablera oss i Sverige. Därför blev Falun intressant för oss, säger Åge Pettersen, kommunikationsdirektör på OBOS.

Inom ledningen för Svenska Skidspelen finns en märkbar entusiasm över att detta viktiga sponsoravtal blivit klart.
– Vi är mycket glada över att redan nu kunna presentera en eventsponsor, som kommer att synas på nummerlapparna samt runt stadion och banor. Det är alltid en utmaning att knyta ett sådant samarbetsavtal. Därför skapar detta en arbetsro i organisationen och en skjuts i det övriga förberedelsearbetet, säger Anki Kjellberg, VD för Svenska Skidspelen

Foto: Kommunikationsdirektör Åge Pettersen, ObOS.
Obos Åge Pettersen
Pressrelease 2 från Svenska Skidspelen 2015-09-21

Kommentarer kan inte lämnas.