Stort biljettintresse inför Svenska Skidspelen!

Tre månader kvar till Svenska Skidspelen den 28-29 januari 2017.

Vi märker att intresset är stort för årets världscuptävlingar. Många frågar och är intresserade av evenemanget. Därför gäller det att vi är tidigt ute med biljettsläppet, säger Jimmy Birklin och tillägger att i slutet av oktober och början av november är en viktigperiod.
– Då köps skidspelsbiljetter till kompisar, familjemedlemmar, medarbetare, partners och kunder som julklappar, säger Birklin.

Det blir spännande att se om årets julklapp kan bli en skidspelsbiljett!

Biljetterna köper du hos webbiljett, http://webbiljett.se/default.aspx…eller direkt över disk på Visitor Center , Lugnet i Falun fram till den fredagen 27 januari. Därefter handlas biljetterna på tävlingsdagarna vid kassorna vid entrén till arenan till ett högre pris.

 

 

Arkiv