Barnens PRESSKONFERENS

Svenska Skidspelen gör en satsning på de tältande gästerna.

Svenska Skidspelen planerar för en ny tältplats mitt i tävlingsområdet. Det planerade området ligger strax nedanför Dalahus-stugan, bara några hundra meter ovanför stadionområdet.
Jan Westberg, banansvarig på Svenska Skidspelen, tror på idéen som kan växa till något stort i framtiden. Förebilden är naturligtvis Holmenkollen i Norge, som varje år blir en mixad tält-och skidfest.
Läs mer www.dalademokraten.se/Falun/Svenska-Skidspelen-satsar-pa-camping-/Svenska Skidspelen planerar för en ny tältplats mitt i tävlingsområdet. Det planerade området ligger strax nedanför Dalahus-stugan, bara några hundra meter ovanför stadionområdet.
Jan Westberg, banansvarig på Svenska Skidspelen, tror på idéen som kan växa till något stort i framtiden. Förebilden är naturligtvis Holmenkollen i Norge, som varje år blir en mixad tält-och skidfest.
Läs mer www.dalademokraten.se/Falun/Svenska-Skidspelen-satsar-pa-camping-/

Arkiv