Barnens PRESSKONFERENS

Tävlingsdags! Vinn två entrébiljetter till Svenska Skidspelen 2013!

Äntligen drar världscupsäsongen igång, som vi har längtat! Vi ser fram emot en spännande skidsäsong, speciellt i mars när det är dags för oss att välkomna världseliten till Lugnet igen. Var med i vår Instagram-tävling och du har chansen att vinna två entrébiljetter

till Svenska Skidspelen 2013. Ta en bild på dig i längdspåret, tagga bilden med #Skidspelen2013 och motivera varför just du ska vinna! Tävlingen pågår till 14 december och vinnaren presenteras här på Svenska Skidspelens hemsida. För mer tävlingsinformation och regler se nedan:

Tävlingsregler

1:a pris består av två entrébiljetter till Svenska Skidspelen lördagen den 23 mars 2013. Tävlingen pågår från 23 november till klockan 16.00 fredagen 14 december 2012. Vinnaren kontaktas av oss och presenteras på vår hemsida (skidspelen.se). Vinsten skickas hem via post. En jury utser en slutgiltig vinnare. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren och juryns beslut kan ej överklagas.

Svenska Skidspelen på Webstagram

Om du inte har Instagram, men ändå vill följa Svenska Skidspelen, kan du se bilderna direkt på webben genom att använda följande länk Svenska Skidspelen på web.stagram.

Arkiv