Barnens PRESSKONFERENS

En efterfrågad julklapp – nu släpps biljetterna till Svenska Skidspelen

Ett par dagar före jul presenterar arrangörerna för Svenska Skidspelen 2013 en efterlängtad julklapp. Nu släpps biljetter till världscupavslutningen i Falun den 22-24 mars. – Vi känner att det finns ett stort intresse för vinterns världscuptävlingar. Den senaste tiden har vi fått många förfrågningar från personer som vill köpa biljetter. Vi förmodar att detta är en populär julklapp inom många familjer. Upplevelser brukar vara uppskattade julklappar, säger VM-sportchefen Anki Kjellberg, som också leder det pratiska arbetet inom Svenska Skidspelen. Det är därför som arrangörerna är extra glada över att världscupbiljetterna släpps redan före jul. I går sker detta genom ett nytt biljettsystem. De som vill köpa biljetter kan gå in på Svenska Skidspelens webbplats www.skidspelen.se. Det går också att köpa biljetter på samtliga turistbyråer

i Dalarna.

Det förväntas bli ett stort publiktryck under vinterns världscuptävlingar i Falun. Nu släpps biljetterna. En perfekt julklapp.
Fakta/Världscupfinalen Här är programmet för världscupfinalen i Stockholm och i Falun Onsdag 20/3, etapp 1: Royal Palace Sprint, Stockholm. (D+H). Fredag 22/3, etapp 2: “Queen of Mördarbacken” (D), “King of Mördarbacken” (H). Lördag 23/3, etapp 3: Masstart 15 km C (H). Masstart 10 km C (D) Söndag 24/3 etapp 4: Jaktstart 15 km F (H). Jaktstart 10 km F (D).

Arkiv