Barnens PRESSKONFERENS

Träffpunkt skid-VM

I februari 2015 invigs skid-VM i Falun – nedräkningen har börjat.
Nu vill vi träffa dig för att prata VM!

Kom och mingla på Magasinet torsdag 17 januari kl 17-19Vilka projekt är igång? Vad händer på Lugnet? Hur gör jag för att hyra ut min bostad? Vem kan bli volontär? Hur ser programmet ut? Vad kan besökarna hitta på förutom att kika på tävlingarna? När släpps biljetterna?

Vill du veta mer om planerna eller har egna idéer om hur vi tillsammans kan skapa ett strålande hemma-VM, kom och mingla på Magasinet torsdag 17 januari kl 17-19. På vår minimässa träffar du oss som arbetar med skid-VM på olika sätt. Var tjugonde minut blir det snabba intervjuer med olika företrädare för skid-VM.
Vi finns på plats för att lyssna till dina synpunkter och berätta om arrangemanget.

Medverkar gör flera av våra ledande politiker, bland annat Jonny Gahnshag (S) och Mikael Rosén (M), representanter från VM-bolaget och från Beyond Skiing.

Välkommen, vi vill träffa dig!

Denna inbjudan kommer från Falu Kommun i nära samarbete med skid-VM.

Arkiv