Barnens PRESSKONFERENS

Välkommen till förfesten

För-VM i Falun blir spännande med rafflande tävlingar i upprustade hoppbackar och nya spårdragningar. Vid fyra tillfällen ska den nyrenoverade nationalarenan i Falun testas i skarpt läge. Först ut är världseliten i herrarnas backhoppning i samband med världscupen den 26 februari. Därefter är det dags för nivån strax under världseliten att tävla i kontinentalcupen i backhoppning (1-2 mars) och nordisk kombination (8-9 mars).

Den 14-16 mars är det sedan dags för världscuptävling i längdskidor, backhoppning damer och nordisk kombination. Längdåkarnas tre etapptävlingar avgör den totala ställningen i världscupen. Även slutställningen i nordisk kombinations världscup ska avgöras i Falun.

Missa inte den spännande uppgörelsen i Falun om vem som blir totalvinnare i världscupen i längdskidor och nordisk kombination 2013/2014!

Läs mer på falun2015.com

Arkiv