Barnens PRESSKONFERENS

Sommarhälsning

Vi önskar alla en härlig sommar! Först och främst våra 12 klubbar och funktionärer som är hjärtat i vår världscup verksamhet,men även alla andra berörda som Svenska Skidförbundet, Falu Kommun, våra partners för framtiden och inte minst vår publik. Vintern 2015 blir spännande med skid VM i Falun. Svenska Skidspelen har även fokus på världscupen och FIS World Cup Svenska Skidspelen 2016. Vårt kansli håller stängt i 6 veckor. Njut av

sommaren! Föreningen Svenska Skidspelens klubbar: Falu IK , Sundborns GoIF, Korsnäs IF SK, OK Kåre, Dalregementets IF, Sågmyra SK, Envikens IF, Bjursås IK, Domnarvet GoIF, Holmens IF, Grycksbo IF/OK och Falun-Borlänge SKVi önskar alla en härlig sommar! Först och främst våra 12 klubbar och funktionärer som är hjärtat i vår världscup verksamhet,men även alla andra berörda som Svenska Skidförbundet, Falu Kommun, våra partners för framtiden och inte minst vår publik. Vintern 2015 blir spännande med skid VM i Falun. Svenska Skidspelen har även fokus på världscupen och FIS World Cup Svenska Skidspelen 2016. Vårt kansli håller stängt i 6 veckor. Njut av

sommaren! Föreningen Svenska Skidspelens klubbar: Falu IK , Sundborns GoIF, Korsnäs IF SK, OK Kåre, Dalregementets IF, Sågmyra SK, Envikens IF, Bjursås IK, Domnarvet GoIF, Holmens IF, Grycksbo IF/OK och Falun-Borlänge SK

Arkiv