Barnens PRESSKONFERENS

Nu kör vi !

FIS World Cup Svenska Skidspelen 13-14 feb 2016
12 dagar av fantastiska tävlingspresentationer och publikglädje 2015 är över.  Världscupbolaget Svenska Skidspelen AB med sin organisationen är  igång för fullt med sin omgruppering från den volymen som är ett VM  till de behov som vc tävlingarna kräver.  Arbetet ska vi  göra med den glöd och Skidspelsanda som är symbolen för den kunniga ideella organisation vi har.  500 funktionärer med mottot att vi arbetar med hjärtat , för eventet och tävlingarna, på Lugnet i Falun i Dalarna.
Näringslivet och Supporterfamiljen till Svenska Skidspelen  som ger dig möjlighet till aktiviteter med ditt företag och gäster är  väldigt viktigt för oss.  Det är vi tillsammans som skapar folkfesten, stämningen för de tävlande och tv bilder som kablas ut.

Varmt Välkommen !

Lugnet innan allt drar igång ,foto Ulf Palm foto:Ulf Palm

Arkiv