Barnens PRESSKONFERENS

Nygammal speaker i Skidspelen

En nygammalröst gör comeback i samband med Svenska Skidspelen 2017. Nu är det nämligen klart att Kjell-Erik Kristiansen blir speaker i vinterns upplaga av detta klassiska skidevent.

Kjell-Erik Kristiansen var visserligen en uppskattad speaker under VM i Falun 2015, men det var flera år sedan han beskrev dramatiken på Svenska Skidspelen. – Jag vet inte senast det hände, men nu är det dags och jag ser verkligen fram emot att få referera Svenska Skidspelen. För mig känns det också lite som att komma hem eftersom jag bodde 15 år i Borlänge, säger Kjell-Erik Kristiansen, som blivit en välkänd speakerröst i den internationella skidvärlden. Hans röst har hörts på många världscuptävlingar och mästerskap de senaste åren.

Hur märks det att Kristiansen blir speaker i vinterns skidspel? – Jag gillar att beskriva den dramaturgi som sker under ett skidlopp. Det hoppas jag märks i mitt speakerjobb. Dessutom känner jag de flesta som tävlar. Det är också en fördel, säger Kjell-Erik Kristiansen.

Arkiv