Barnens PRESSKONFERENS

Behöver du hjälp med din skidteknik inför vintern?

Ta tillfället i akt och lär dig alla deltekniker inom klassisk skidåkning en gång för alla. Du får hjälp av de två bästa coacherna inom svensk skidåkning – Rikard Tynell (Tynell Activity) och Längdskidcoachen Kalle Gräfnings! Med sina breda kunskaper och framgångar inom längdskidåkning, arrangerar de tillsammans instruktörspass under Nordic Ski Convention.

Träningspassen ges ut vid fem tillfällen under konventhelgen. Var med på ett av de fem tillfällena, och för dig som vill utveckla kunskapen ytterligare passar det perfekt att skräddarsy din egen helg med flera skidkurser. Träningstillfällena är utformade att komplettera varandra, just för att ge dig möjlighet att utveckla din skidåkning under mer än ett pass. Prata med Rikard och Kalle för att planera din helg utifrån dina önskemål och behov.

Hett tips! Avsluta din fredagseftermiddag efter jobbet med grundläggande tekinkträning med Kalle och Rikard!
Fokus ligger på att träna den klassiska åkningens deltekniker; diagonal, stakning, stakning med frånskjut samt utförsåkning. Låt det bli en perfekt start på helgen! Träningspasset under fredagseftermiddagen hålls mellan kl. 16-18.

Vill du fördjupa dig speciellt inom stakning? Var med under lördagens eftermiddagspass!
Stakning i skidspåret har blivit allt mer populärt. Numera ser vi eliten staka sig igenom det 9 mil långa Vasaloppet mellan Mora och Sälen utan större hinder. Vad är nyckeln i stakning? Rikard och Kalle ger ett specialutformat träningstillfälle med fokus på stakteknik.

Praktisk information gällande samtliga instruktörspass:
Max antal deltagare under varje instruktörspass är 21 deltagare.
Deltagare delas in i minst två grupper. Max antal deltagare i varje mindre grupp är 7 st. Detta är för att du som deltagare ska få högst tänkbara kvalité utifrån din kunskapsnivå.

Arkiv