historia2_1920x1000

Biljetter till Skidspelen säljer slut!

Vissa biljettkategorier till Skidspelen 15-18 mars 2018 börjar redan att ta slut.

För er som önskar köpa VIP-biljetter vill vi informera om att VIP Deluxe-biljetter redan är slutsålda och vi har endast ett fåtal biljetter kvar på VIP-sektionen (Läktare B). I VIP-biljetten ingår läktarplats inklusive lunch.

Det finns fortfarande ett litet antal kombobiljetter kvar till försäljning för den som önskar att förlänga skidfesten till kvällen. I kombobiljetten ingår entré till Skidspelens tävlingar + entré till den officiella efterfester på Falun Bowling & Krog. Dessa biljetter säljs för fredagen samt lördagen.

Missa inte heller vårt kampanjerbjudande på biljett till fredagen – 50% rabatt för att vi firar att vi har mindre än 50 dagar kvar till tävlingsstart!
Under fredagen ska sprintcupen avgöras och vi har Stina Nilsson i ledning just nu. Ta chansen och upplev när Stina förhoppningsvis tar hem segern på hemmaplan! Erbjudandet räcker fram till 4/2.

Kom ihåg!
I samtliga biljetter ingår After Ski-underhållning utöver entré till världscupfinalerna i längdskidor och FIS Cup-finaler i backhoppning. Kringarrangemang på arenan tillkommer löpande och vi kommer att erbjuda en upplevelserik tävlingshelg för hela familjen.

Köp dina biljetter till världscupfinalen:
Biljetter till Svenska Skidspelen 15-18 mars

Håll koll på aktivitetsprogrammet: Dagsprogram Svenska Skidspelen

Följ oss i våra sociala kanaler för dagliga uppdateringar via Svenska Skidspelens Facebook och Svenska Skidspelens Instagram

Arkiv