Barnens PRESSKONFERENS

Biljettinformation | Ticket information

Under gårdagens invigning meddelade Svenska Skidspelens VD, Jimmy Birklin, att försäljningen av förköpsbiljetter har stigit till över 10 000 st! I och med att vi kommer att bli en stor publik vill vi uppmana er att komma i mycket god tid till arenan för inte missa spännande kringarrangemang innan tävlingarna startar.

Här uppe på arenan arbetas det för fullt med att ställa i ordning entréområdet inför morgondagens insläpp. Vill du köpa dina biljetter på plats finns det en separat sektion under ”Biljetter/Tickets”, där du kan välja på flera olika biljettyper som passar dig. Vill du se vilka biljettyper vi erbjuder, klicka här.

Har du redan köpt din biljett? Härligt! Då går du direkt till sektionen under ”Entré/Entrance” där du visar upp din biljett för våra entrévärdar för att komma in på arenaområdet. För er som köpt VIP-biljetter kommer insläpp att ske på den vänstra sidan av sektionen ”Entré/Entrance”. Till höger finns en separat entré för familjer med barnvagnar.

Kom ihåg: Insläpp till arenan startar klockan 09.00 imorgon fredag. Tävlingarna drar igång redan 09.45!
Varmt välkomna hit till årets skidfest – Svenska Skidspelen 2018!


During yesterday’s Official Inauguration, the CEO of Svenska Skidspelen Jimmy Birklin announced that the ticket sales are now over 10 000 and counting! Due to this great news, we want to remind you to arrive early to the arena so you won’t miss any of the exciting arena entertainment. The entrance will open at 09.00 and the Prologue starts at 09.45.

When you arrive to the arena you will find different sections for each ticket type. If you are planning on buying your tickets upon arrival, please look for the section ”Biljetter/Tickets” where you can choose between a range of ticket types. If you need a guide to our ticket types, please klick here.

Are you one of the 10 000 people who have already bought your tickets? Nice! You will go straight to the section ”Entré/Entrance” where our staff will look at your tickets. If you have bought a VIP-ticket, your entrance will be on the left side of the section. If you are a family with a stroller, you will find a separate entrance on the right side.

Remember: The arena opens at 09.00 tomorrow (Friday). The races starts at 09.45!
A warm welcome to this year’s venue of Svenska Skidspelen!

Arkiv