800_9268

En gnistrande lördagsmorgon!

Nationalarenan badar just nu i morgonsol och väntar på att besökare ska anlända för dagen. Skidtest och uppvärmning för åkare och hoppare har redan startat, som bjuds på de bästa tänkbara förhållandena inför dagens spännande tävlingar.

Väderprognosen för dagen ser lika fin ut som igår, med ett par minusgrader och sol. Vi rekommenderar att ta med er solglasögon och sittunderlag så att ni kan njuta riktigt ordentligt av detta fantastiska vårvinterväder. Tävlingsarenan har nio stycken publikområden som gör det möjligt att följa tävlingarna på riktigt nära håll. Så klä på er, ta med er vänner och familj, och njut av ännu en dag av riktigt härlig skidfest på Lugnet!


Dagsprogram | Lördag:

08.30 Entréer öppnar till paneldebatt med bl.a Anders Södergren och Rikard Grip inne i Skidspelsrestaurangen.

09.00 Öppen paneldebatt med Anders Södergren, Rikard Grip m.fl. i Skidspelsrestaurangen

09.00 Nationalarenan öppnar

10.00 FIS Cup Backhoppning, tävlingsomg. 1 damer

11.00 FIS Cup Backhoppning, tävlingsomg. 1 herrar

11.30 Längdskidor Masstart (C) damer 10 km

12.00 FIS Cup Backhoppning, finalomgång damer

12.45 FIS Cup Backhoppning, finalomgång herrar

14.30 Längdskidor Masstart (C) herrar 15 km

15.30 Barnens After Ski i Buboland

15.30-18.00 After Ski med Partypoolarna

Arkiv