Barnens PRESSKONFERENS

Färgsprakande invigning med OS-glans väntar!

Onsdagen den 14 mars invigs den 66:e upplagan av Svenska Skidspelen på Stora torget i Falun. En ceremoni i världsklass kommer att starta den stora skidfesten, där vi bl.a hyllar våra svenska OS-medaljörer!

Dessutom kommer Dalarnas hetaste musikikon och Leksandsprofilen – Stiko Per Larsson – och uppträder live. Stiko Per är känd för sin unika Vandringsturné, där han gör spelningar till fots för att samla in pengar för Barncancerfonden. Att uppleva en konsert med Stiko sägs vara som en resa genom Sverige, hans historieberättande lyfter konserterna och ger de vackra sångerna ännu mer karaktär och liv.

Invigningen smygstartar redan klockan 17:00, då Skidspelens maskot Bubo arrangerar Buboloppet för alla barn. Loppet körs på Stora torget och är gratis, ingen föranmälan krävs.

Kom ner till Stora torget i Falun och starta årets största skidfest med oss!

Arkiv