toppb

Företagsstafetten 2018 är avgjord!

Det var i bästa tänkbara förhållanden som årets Företagsstafett genomfördes på Lugnet under torsdagskvällen. Företagsstafetten är ett mycket populärt inslag i Svenska Skidspelens arrangemang, som i år lockade 41 deltagande lag att göra upp om den ärofyllda titeln för 2018. Ett nytt inslag för i år var ett teknikmoment innan växling – allt för att öka spänningen av loppet!

Tävlingen är en del av ett helhetskoncept som pågår en hel kväll uppe på Lugnet arena. När tävlingarna avslutats väntar en stor uppdukad buffé inne i Skidspelsrestaurangen, följt av en förstklassig After Ski-underhållning när Partypoolarna drar igång.

Vi vill passa på att tacka samtliga deltagande lag för en fantastiskt rolig kväll, och vi hoppas att vi får se er här igen nästa år och göra upp om nya hedersamma titlar!


Här är vinnarna i Företagsstafetten 2018:

Vinnare i herrklassen: Polisen

Vinnare i damklassen: AniCura

Vinnare i mixklassen: Falu Energi och Vatten

Arkiv