Barnens PRESSKONFERENS

Planera din hemresa från Lugnet

Intresset att åka och titta på våra världscuptävlingar i både längdskidor och backhoppning denna helg har slagit våra förväntningar, och vi vill hjälpa alla er besökare att få en sån smidig hemresa som möjligt när ni åker från tävlingarna i eftermiddag.

Ta gärna och stanna en stund extra inne på arenan efter att tävlingarna är avgjorda. En stor prisceremoni kommer att hållas inne på stadion direkt efter herrarnas jaktstart, då de vackra kristallpokalerna till årets vinnare i världscupen 2018 ska delas ut.

En liten extra stund inne på arenan gör det dessutom smidigare för dig som valt att ta bilen hit till Lugnet. Våra parkeringar är dessvärre begränsade, men tillsammans kan vi hjälpas åt att få trafiken att flyta. De första 30 minutrarna får vi räkna med att framkomligheten från parkeringsområdena är dålig. Ta gärna istället den extra halvtimmen i eftermiddag åt att njuta in i det sista av den fantastiska helg vi har fått vara med om.

Som ett extra krafttag inför idag har vi kunnat öppna upp för en till utfart ut från parkeringsplatserna närmast Åsbobackarna. Åsbovägen kommer att vara öppen för trafik att ta sig ut till Lugnetleden.

Ett stort tack till er alla för ert intresse! Tillsammans skapar vi skidarrangemang i världsklass!

Arkiv