Barnens PRESSKONFERENS

Program för kvällens invigning av Svenska Skidspelen!

Ikväll klockan 18.00 inviger vi årets roligaste skidfest på Stora torget i Falun!

Invigningen kommer att täckas av maxad stjärnstatus då våra svenska OS-medaljörer från Pyeongchang kommer! Charlotte Kalla, Stina Nilsson, Ebba Andersson och Anna Haag finns hos oss, och vi vill göra allt vi kan tillsammans med er för att ge dem en hyllning de förtjänar efter sina fantastiska prestationer i Sydkorea! Förhoppningsvis kan vi ge dem den sista energin de behöver för att avsluta säsongen här på hemmaplan i Falun!

Till vår hjälp att skapa en ordentlig feststämning kommer den vandrande musikprofilen från Insjön i Dalarna – Stiko Per Larsson – att uppträda live! Stiko Per har en otrolig känsla i att förmedla rätt stämning och har berört tusentals människor med sin musik, där han kanske främst är känd för att ha komponerat Leksands IF:s introlåt ”Bröder”.

Utöver uppträdanden och hyllningstal kommer Bubo-loppet att arrangeras för alla barn upp till 8 år. Loppet smygstartar hela invigningsfesten redan kl. 17.00 och håller på till  kl.17.50. Loppet är 200 meter långt och breder ut sig över Stora torget i Falun. Utrustning finns att låna på plats och man behöver inte föranmäla sig – det är bara att dyka upp!

Så ta med dig vänner och familj ner till Stora torget ikväll, där vi tillsammans kickar igång den 66:e upplagan av Svenska Skidspelen i Falun!
Mycket varmt välkomna önskar Skidspelen!

Arkiv