partypolarna_dbv_2016_12374-16x24

Skidspelsrestaurangen sätter ny nivå på underhållningen

Årets Skidspelsrestaurang kommer att vara i Lugnets sporthall!
En nyhet som skapade förvåning, men också förväntan, när den presenterades samtidigt som det snöade ymnigt över Falun. En hållbar nyhet, som skapar så många möjligheter den kommande skidhelgen och för framtiden, anser ledningen för Svenska Skidspelen med Jimmy Birklin i spetsen.

Det har varit en tradition att sätta upp ett stort restaurangtält mitt på Lugnets skidstadion. En samlingsplats för mat, musik, underhållning och dans.
Nu vill ledningen för Svenska Skidspelen utveckla restaurangdelen genom att lägga den inne i sporthallen.

– Detta bidrar till en mer hållbar lösning för Svenska Skidspelen i framtiden. I längden är det inte en bra lösning att bygga och sedan plocka ner ett tält för en skidhelg, säger Jimmy Birklin och fortsätter:

– Dessutom skapar den nya Skidspelsrestaurangen så många möjligheter till ökade trivseleffekter både före, under och efter skidloppen

Topp-program

Han syftar på att After Ski-programet blir något utöver det vanliga.
Det blir en kombination av den mycket populära showgruppen Revyresan, som brukar dra fulla hus, och Johan Eriksson, som både kommer att underhålla som Ted Gärdestad och göra en blixtrande show med Partypolarna.

Det blir en rivstart på fredagseftermiddagen efter sprintloppen. Ted Gärdestad är extra het tack vare filmen om honom som nyligen haft premiär. Därför är det med extra stolthet som skidspelsarrangörerna kan erbjuda en speciell Ted Gärdestad-show av Johan Eriksson, som är så otroligt porträttlik popikonen.
Dessutom kommer den populära Revyresan, showgruppen från Borlänge som består av ett 40-tal medlemmar med olika former av funktionsnedsättningar och andra utmaningar i livet, att underhålla.

På lördagen blir det fortsatt After Ski med Johan Eriksson och partypolarna.
Dessutom kan man ta del av olika föredrag som garanterat lockar till många skratt. Bland annat när den legendariske sportjournalisten Stellan Kvärre, som bland annat bevakat 16 olympiska spel för DN, berättar helt osannolika, men sanna anekdoter.

Självklart erbjuds också god mat och dryck i den nya restaurangen.
Där finns också två storbildsskärmar så ingen missar vad som samtidigt händer på arenan.
För att publiken ska känna sig extra välkomna har arrangörerna skapat en mycket festlig gång mellan arenan och restaurangen med röd matta och flera överraskningar.

Foto: Partypoolarna, hämtad från Gummifrabriken.nu

Arkiv