Barnens PRESSKONFERENS

Ansök till funktionär och volontär

Det är dags för 67:e Svenska Skidspelen och den 16-17 mars 2019 bjuder vi åter upp till äkta nordiskskidåkning i världsklass.

Tack vare de ideella insatserna från våra funktionärer och volontärer har världscupstävlingarna i Falun blivit känt i hela världen. 2018 blev Svenska Skidspelen utsedd till bästa världscupsort rent kvalitetsmässigt. Nu tar vi höjd för att överträffa detta och för att lyckas behöver vi din hjälp. Till i vinter har vi anskaffat ett nytt rekryteringsverktyg som förväntas bli användarvänligt för såväl ansvariga som funktionärer/volontärer och genom det kan vi även kommunicera på ett bättre sätt. Vi har precis öppnat ansökningsformuläret och räknar med att trycket blir stort på de som vill ansöka till de olika rollerna.

  • Nu är vi på tårna att ta emot alla intresseansökningar från funktionärer och volontärer till Svenska Skidspelen 2019, säger Sören Lindblom, administratör i det nya systemet.

Skidspelen räknar med att det kommer behövas runt 500 funktionärer och volontärer.

Mer information om vilka olika roller som går att söka finns i ansökningsformuläret. Ansökan och uttagning av funktionärer pågår löpande.

läs mer och ansök här: https://skidspelen.se/sv/funktionar/

Arkiv