Barnens PRESSKONFERENS

Pop & Rock-kören från Falun sprider energi på Lugnet

Toner från 170 st entusiastiska körsångare från Faluns Pop & Rock-kör under ledning av Anna Palmér fyller tävlingsstadion på Lugnet strax innan det är dags för damernas 10 km fristilslopp. 

Körens ledord är energi, sångglädje och gemenskap – värden som helt klart känns vibrerande i luften. Energi och gemenskap är något som bevittnas bland våra tappra besökare som har trotsat snöfallet och tagit sig hit till Lugnet idag. Mördarbacken och Sprintbackarna har fyllts på med åskådare och inne på ”Hyllan” ger publiken gott stöd till våra tävlande.

Kören kommer att sprida sångglädje och energi under hela dagen. Totalt levererar de nio olika sånger – varav en speciellt till hyllning av Calle Halfvarsson som firar sin födelsedag i tävlingsspåret. Vi tackar för det fina engagemanget och den härliga stämning som kören och publiken ställer upp med idag!

Arkiv