31.12.2017, Lenzerheide, Switzerland (SUI):
- FIS world cup cross-country, tour de ski, 15km men, Lenzerheide (SUI). www.nordicfocus.com. © Modica/NordicFocus. Every downloaded picture is fee-liable.

Nytt avtal med den välkända längdsponsor Le Gruyère

Den välkända längdsponsor Le Gruyère AOP tecknar flerårigt samarbete med Svenska Skidspelen i Falun, Sverige.

Coop FIS Cross Country World Cup, Svenska Skidspelen, och det schweiziska ostbolaget Le Gruyère AOP tecknar ett flerårigt partnerskapsavtal. Avtalet löper under tre år från och med den kommande skidsäsongen 2019/20 till 2021/22.

Le Gruyère AOP är en långvarig och välkänd partner i FIS Cross-Country World Cup, som har bidragit starkt till prisceremonierna, catering vid evenemangen och aktiviteter på plats. Sponsoravtalet garanterar även en bred TV- och medienärvaro under Skidspelen i Sverige.

”I fyra år nu har Le Gruyère AOP med framgång följt skidsportens tävlingar världen över. På så sätt har Le Gruyère AOP kunnat stärka varumärkets synlighet genom världscupen i skidor.
Le Gruyère AOP är en ost av hög kvalitet och tradition, den perfekta följeslagaren för elitidrottaren, precis som för alla idrottsmän eller kvinnor, eller den kräsna åskådaren. Alla inblandade väntar ivrigt nu på början av säsongen för att starta detta fantastiska samarbete mellan Skidspelen och Le Gruyère AOP, säger Philippe Bardet, chef för Interprofession du Gruyère.

Sverige är en mycket stark marknad när det gäller längdskidåkning, och jag tror att detta visar ännu mer Sveriges viktiga roll i världscupsammanhang, när internationella företag som Le Gruyère AOP vill samarbeta med oss på lång sikt. Vi ser verkligen fram emot en lång och framgångsrik tid tillsammans, säger Ulrika Back Eriksson, VD Svenska Skidspelen AB.

Sponsoravtalet mellan Le Gruyère AOP och Skidspelen i Falun har utarbetats i samarbete med rättighetsbolaget ISP Sport.


Well-known Cross Country sponsor Le Gruyère AOP partners up with Svenska Skidspelen – Falun, Sweden

The Coop FIS Cross Country World Cup, Svenska Skidspelen (Falun) and the Swiss cheese company Le Gruyère AOP signed a multiyear partnership agreement. The agreement will run for three years from the upcoming ski season 2019/20 until 2021/22.

Le Gruyère AOP is a longstanding and wellknown partner in the FIS Cross-Country World Cup, who has been a strong contributor to the ceremonies, event catering and on-site activities. The agreement guarantees a broad TV- and media presence during the World Cup events in Sweden.

”For four years now, Le Gruyère AOP has been successfully accompanying the sporting exploits of the athletes on the snow of Europe and further afield. In doing so, Le Gruyère AOP has been able to reinforce the brand’s visibility on the FIS Cross Country World Cup. A cheese of great quality and tradition, Le Gruyère AOP is the perfect companion for elite athletes, as it is for every sportsman or woman or discerning spectator. We will be delighted to meet everyone at the FIS World Cup events in Falun, Sweden. All involved are eagerly awaiting the beginning of the season to start this fruitful collaboration between Skidspelen and Le Gruyère AOP”, says Philippe Bardet, Director of the Interprofession du Gruyère.

Sweden is a very strong market when it comes to cross country skiing, and I think this shows even more the important role of Sweden in the World Cup, when international companies like Le Gruyère AOP wants to partner up multiple years ahead. We really look forward to a long and successful time together” says Ulrika Back Eriksson, CEO Svenska Skidspelen AB.

The agreement is set up and managed by ISP Sport and Marketing AB.

Arkiv