Barnens PRESSKONFERENS

Skidspelens Hemmabiljett

Nyligen släpptes nyheten att Svenska Skidspelen i Falun, hade fått förtroendet att arrangera ytterligare en tävlingsdag under världscuptävlingarna på längdskidor sista helgen i januari. Detta år utan publik

VD Ulrika Back Eriksson säger att det inte bara är roligt att Falun får förfrågan, utan även ett sätt att minska de finansiella riskerna genom att sprida kostnaderna över tre dagar istället för två.
– Evenemangsbranschen blöder just nu och vi är många som sliter ekonomiskt, säger Ulrika Back Eriksson och fortsätter: – Vi står idag inför ett minusresultat, eftersom vi inte kommer att kunna sälja några vanliga biljetter till arenan.

Som så många andra arrangörer, tvingas Skidspelen att tänka kreativt och är helt beroende av att de lokala samarbetspartners, som varit med i så många år, ställer upp även detta år.
– Det känns tråkigt att inte ha publiken på plats, men vi vill ändå att publiken ska få en positiv upplevelse av arrangemanget i Falun och uppmanar nu alla att skapa sin egen upplevelse via TV-soffan, säger Ulrika Back Eriksson.
Genom ett samarbete med Avestaföretaget Bagheera har Skidspelen tagit fram en supporter t-shirt, som ingår i Hemmabiljetten, där överskottet stöttar arrangören ekonomiskt.
– Vi på Bagheera tycker det är viktigt att stödja idrottsrörelsen! Som partner och dala-företag ligger Svenska Skidspelen oss extra varmt om hjärtat och vi är mycket stolta och glada att kunna göra det vi kan, för att hjälpa dem i deras fortsatta arbete med att utveckla skidsverige, säger Veronica Schef, produktionsansvarig på Bagheera i Avesta.

Hemmabiljetten med supportertröjorna finns i storlekar för hela familjen och säljs via Bagheeras webshop, under en begränsad tid.


– Vi hoppas att de som brukar besöka oss, gör något lite extra i TV-sofforna och använder hashtagen på tröjan, så att åkarna kan se vilket stöd de har hemma i stugorna, säger Ulrika Back Eriksson.

Förutom Hemmabiljetten finns även Skidspelens vanliga produktutbud i webshopen, som
t ex den kramgoa maskoten Bubo.
Länk till webshopen: https://bagheera.se/skidspelen/

Kontaktpersoner

Ulrika Back Eriksson
VD Svenska Skidspelen AB
070 – 366 91 08

Veronica Schef
Produktansvarig Bagheera
070-280 03 30

Arkiv