Barnens PRESSKONFERENS

Biljettsläpp

Nu släpper vi säsongens Publika biljetter till Skidspelen 2022

Efterfrågan på våra biljetter till världscuptävlingarna har varit stor under hösten. Många är de som i god tid vill säkra sina biljetter, eller ge bort biljetter till födelsedagar och julklappar. Och nu är det äntligen dags!
Så det är med stor glädje vi idag meddelar att biljetterna är släppta till den 70:e upplagan av Svenska Skidspelen. Biljetter till alla tre tävlingsdagarna 11-13 mars 2022 finns via länken nedan och tävlingsprogrammet hittar du på vår hemsida.
Svenska Skidspelen 2022 kommer att bjuda på en hel del nyheter och extra aktiviteter då vi väljer att fira den 70:e upplagan lite extra. Och det känns naturligtvis fantastiskt att åter kunna öppna upp för publik på stadion igen.
Tack alla ni som tålmodigt väntat på biljettsläppet.
Välkomna till Sverige, Dalarna, Falun och Skidspelen 2022! Nu skapar vi folkfest tillsammans!

Företagsbiljetterna släpps under nästa vecka.

Arkiv