230317_Supersprint Falun

Nyhet på programmet – publiken bjuds på fartfest

Svenska Skidspelen har precis startat och programmet uppdateras nu med en välgörenhetstävling – Ski Team Swedens Supersprint där alla intäkter går oavkortat till Ukrainas Skidförbund.

Tävlingen avgörs på söndag kl. 13.00 på Lugnet Skidstadion och sänds LIVE på Expressen och Bonnier News Local. Ski Team Swedens Supersprint är en inbjudningstävling där 20 damer och 20 herrar kommer att mötas man mot man, kvinna mot kvinna. Juniorer får möta sina idoler och utmana världseliten på Lugnets klassiska upplopp.

– Vi vill bidra till show på Skidspelen. Juniorer får möta sina idoler och utmana världseliten. Det ska inte bara handla om att komma först. Här går vi ihop för att göra något fint tillsammans. Vi ska bidra till att skapa förutsättningar för Ukrainas längdlandslag att komma tillbaka ut och tävla, säger Marcus Grate som är initiativtagare till denna actionfyllda aktivitet.

Fakta om Ski Team Swedens Supersprint
– Söndag 19 mars kl. 13:00
– 20 damer och 20 herrar
– Fyra atleter per heat – kvartsfinaler, semifinaler och finaler (inget kval)
– Fristil

Länk till sändningen
Köp biljetter

 

Arkiv