Efterfester_Heymakers

Skidspelens årliga efterfester väntar – nu släpps biljetterna

Svenska Skidspelen innebär så mycket mer än bara skidåkning och tävlingar i världsklass. När stadion stänger för dagen tar Heymakers inne i centrum vid och bjuder in till Skidspelens officiella efterfester.

Traditionen kring Svenska Skidspelen som folkfest och naturlig mötesplats för skidfolk och publik är oerhört stark och går tillbaka ända till Skidspelskvällarna under 1970-talet. Tack vare vårt samarbete med Heymakers Falun (tidigare Falun Bowling och Krog) har vi sedan flera år tillbaka haft möjligheten att erbjuda denna mötesplats och en fest från morgon till morgon med ett fantastiskt och uppskattat koncept. Skidtävlingar på Lugnet på dagarna kombinerat med häftigt nattliv och officiella efterfester på Heymakers på fredagen och lördagen. 

Under årets officiella efterfester kommer på fredagen den 17 mars Alex D’Rosso & Adam Woods, Adam Woods som är aktuell i Melodifestivalen och tävlar med bidraget ”Where are you (Sávežan)” tillsammans med dj:en Arc North och Melloveteranen Jon Henrik Fjällgren. På lördagen den 18 mars styr Johnny D, Blakk Chaplin och Daniel Liljhagen musiken från DJ-båset. 

Biljetterna för dem båda efterfesterna är släppta och finns att köpas här

Arkiv