Företagsengagemang Svenska Skidspelen

Syns, Möt och Upplev: Engagera dig som partner under Svenska Skidspelen

Bli en del av folkfesten under Svenska Skidspelen 15-17 mars och engagera dig som företag med möjligheten till att bland annat synas ute på arenan, möta publiken på plats eller komma riktigt nära åkarna med VIP-biljetter. 

Helgen den 15-17 mars 2024 går den 72:a upplagan av Svenska Skidspelen av stapeln, och en folkfest med världens bästa skidåkare på plats i Falun väntar. Som företag finns flera olika möjligheter till att engagera sig med Svenska Skidspelen, oavsett om du önskar exponering ute på arenan, möta publiken med en monterplats eller uppleva tävlingarna på riktigt nära håll intill målgången med exklusiva VIP-biljetter.  

Våra företagspaket:

VIP Guld (Slutsålt)

Exklusivt VIP-paket med läktarplats alldeles intill mållinjen, så nära att du med lite tur kan få en high five med medaljörerna. Även buffé med bordsplacering i Skidspelens VIP-lounge (gamla Idrottsmuseet) med tillgång till bar ingår. Varje dag får dessutom VIP-loungen exklusivt besök av representant från Svenska Skidförbundet/längdlandslaget som berättar om dagens tävlingar

VIP Silver

VIP-paket med biljetter längs målupprakan, härlig buffé i Skidspelsrestaurangens VIP-avdelning tillsammans med kunder, medarbetare, familj eller vänner. 

VIP Brons

VIP-paket där du följer tävlingarna och dramaktiken vid målupprakan och kan avnjuta en lunch mellan tävlingarna i Skidspelsrestaurangen. 

Entrébiljetter

Med entrébiljetter kan du bjuda med kollegor och kunder och upplev en folkfest ni sent kommer glömma.

Läs mer och köp företagspaket och företagsbiljetter HÄR.

Är du nyfiken på mer information hur du kan engagera dig med Svenska Skidspelen? Kom i kontakt med oss HÄR

Arkiv