Efterfest Heymakers Skidspelen 2024_Ny

Skidspelens årliga efterfest på Heymakers väntar – biljetterna är släppta!

Svenska Skidspelen innebär så mycket mer än bara skidåkning och tävlingar i världsklass. När stadion stänger för dagen tar Heymakers inne i centrum vid och bjuder in till Skidspelens officiella efterfest under lördagen. 

Traditionen kring Svenska Skidspelen som folkfest och naturlig mötesplats för skidfolk och publik är oerhört stark och går tillbaka ända till Skidspelskvällarna under 1970-talet. Tack vare vårt samarbete med Heymakers Falun (tidigare Falun Bowling och Krog) har vi sedan flera år tillbaka haft möjligheten att erbjuda denna mötesplats och en fest från morgon till morgon med ett fantastiskt och uppskattat koncept. Skidtävlingar på Lugnet på dagarna kombinerat med häftigt nattliv och efterfest på Heymakers.

Under årets officiella efterfest på lördagen den 16 mars kommer Kristina Gern till Heymakers, en av Sveriges mest bokade DJ’s, som uppträder live på klubbar och festivaler över hela världen och är även värd för radioshower på radiostationer runt om i Europa.

Biljetterna för dem båda efterfesterna är släppta och finns att köpas här

Arkiv